Online sessie lentefeesten en feesten vrijzinnige jeugd

infopunt lentefeesten en feesten vrijzinnige jeugd


De online sessie voor beginners en anciens vond plaats op donderdag 19 oktober, 19.00-21.00 uur. Voor diegenen die er niet konden bij zijn of het nog eens rustig willen herbekijken: hier vind je de link naar de opname. Geef deze link gerust door aan andere geïnteresseerden!

Wat vond je van de infosessie? Wij leren graag bij! Het zou ons dus veel plezier doen moest je het evaluatieformulier willen invullen. Dank daarvoor!

Al de contactgegevens, inspiratie, info over het feestdossier, … kan je terugvinden op www.lentefeest.be. De infofilmpjes vind je hier.

///

Met de start van het nieuwe schooljaar is ook de tijd van de voorbereidingen voor de lentefeesten en feesten vrijzinnige jeugd weer aangebroken. Velen van jullie zijn actief betrokken met of geïnteresseerd in het organiseren van deze mooie overgangsfeesten. Vanuit het Humanistisch Verbond, deMens.nu, RIKZ.Z en Hujo bieden we opnieuw een online sessie aan, met als invalshoek de LF & FVJ 2023-24.

Ontdek hier het programma (PDF).